GYIK: GYIK

A GYIK-ben nincs bejegyzés.

GYIK

 

Ismételt kérdések:

Mit jelent a WEBINÁRIUM szó:

Webinárium, azaz webes felületen közvetített szeminárium, webkonferencia, amelynek során az előadó és a hallgatók egy virtuális teremben vannak jelen. Ha meg van engedve, akkor az élő adásban a hallgatók hozzászólhatnak a témához és kérdéseket tehetnek fel. A későbbiek során is elérhető a rögzített konferencia, előadás, természetesen akkor már hozzászólási lehetőség nélkül.

Mitől interaktív az “értekezlet”?

Mert az adást követően azonnal lehet kérdezni és a résztvevők megkapják a választ. A programban résztvevőknek van biztosítva egy FÓRUM, ahol bármikor meg lehet írni a véleményt, kérdéseket lehet feltenni.

Kik vehetnek részt a FÓRUMON?

A Fórum egy olyan weboldal, ahol a résztvevők bármiről írhatnak, ami saját magát, vagy a csoportot tagjait foglalkoztatja. Különböző témák lesznek csoportosítva, és lehetőség van bármelyikhez csatlakozni, hozzászólni, véleményt nyilvánítani, tapasztalatot átadni, kérdezni stb…
A FÓRUMON azok vehetnek részt, akik regisztráltak és aktívak. Aki csak egy hónapra vagy félévre regisztrál, a határidő lejárta után – amennyiben nem hosszabbítja meg a tagságát – továbbiakban nem tud részt venni a FÓRUMON.

Hogyan vehet részt valaki a programban?

Az oldalon regisztrál az általa választott csomagra. Ezt követően kap egy tájékoztatót a webinár adásokkal kapcsolatban. Külön értesítést kap a belépési kódról és a belépéssel kapcsolatos tudnivalókról.

Amennyiben korábban megnézte az oldalt, az alábbi linken tud regisztrálni:
 

Mit kell tudni az adások menetéről?

A teljes anyag egy komplett értékesítési és vezetői tudást felölelő összeállítás. Ha valaki becsülettel végigtanulja az 50 hetet, olyan tudásra tesz szert, amivel a saját területén garantáltan sikeresebb lesz, mint korábban. Természetesen akár egy heti anyag is hozzájárulhat a tudásod gyarapításához, de a rendszeresség, és a tárgyra vonatkozó komplett tudás sokkal hatékonyabb.

Az adások egy komplett tudásbázist ölelnek fel. Minden adás egy önálló egységet fog képviselni. Az adások az alábbi struktúrában lesznek összeállítva:

 1. Első 5 percben az üdvözlést követően olyan alapdolgok hangoznak el, ami meghatározó a vezető és értékesítői munka során. Ezek mindig ismétlésre kerülnek, hogy beleívódjon minden résztvevőbe, hogy ha álmából felkeltik, akkor is rögtön tudja mondani.

 2. Majd néhány percben elemezzük az elmúlt héten történteket, illetve néhány mondatban utalás történik az előző adásban elhangzottakra.

 3. Ezt követő 30 percben képzés következik, ahol mindig egy gyakorlatban azonnal alkalmazható témát dolgozunk fel, mind a vezetőknek, mind az értékesítőknek szóló előadásban.

 4. Az utolsó 10-15 percben az előző héten, a Fórumon és egyéb csatornákon beérkezett kérdések megválaszolása történik. Itt nem konkrét személynek szóló válasz lesz, hanem a beérkezett kérdések csoportosítva, témánként összesítve kerülnek feldolgozásra, és annak a témának megfelelő, a többséget érintő válasz fog elhangozni.

 5. Végül a következő hétre szóló feladatokat beszéljük meg. Ezek a feladatok konkrét akciókra vonatkoznak, és a megvalósításuk minden esetben hozzájárul, a tréning témájának gyakorlati alkalmazásához.

 6. Legvégül a következő hét témája kerül bejelentésre.

Mivel élő előadások lesznek, mindig lesz aktualitás, ami közérdeklődésre tart számot. Néha alakítani fogjuk a témát annak megfelelően is, ami a visszajelzésekből igényként felmerül.

Nagyon lényeges szempont, hogy az adást követően, minden résztvevő valamilyen akcióba kezdjen. Fontos, hogy ne olyan legyen a hozzáállás, „ha majd ráérek, használni fogok belőle valamit”, hanem az azonnali alkalmazás legyen a cél.

Miért éri meg részt venned az adásokon?

 • Minden héten hétfőn ott leszek Veled és együtt érjük el, hogy Te és a munkatársaid sokkal hatékonyabbak legyenek, mint valaha. Nincs sumákolás, nincs kiábrándulás.

 • Közösen oldjuk meg a problémádat, ott és akkor, amikor keletkezik.

 • Kapsz egy külső szemet, aki figyel Rád és a csapatodra.

 • Ha tudja a munkatársad, hogy hétfőn be kell számolni az előző heti eredményről, sokkal jobban motiválja a tudat, hogy teljesítsen.

 • Képzeld el, milyen jó érzés, hogy hétről-hétre összeszedett lesz a csapatod és az eredmények szemmel láthatóan nőnek.

 • Sokkal jobb lesz a csapatod hangulata, és Te is feltöltődve kezdesz minden hetet.

 • Ott lesz benned a tudat, hogy mögötted is áll valaki, aki megért, akinek nem az a célja, hogy hibáztasson, megalázzon, hanem az, hogy sikeres legyél.

 • Ez még akkor is igaz lesz, ha valamiért távol kell lenned, majd én helyettesítelek.

 • Ráadásul, ha a teljes programot igényled, utólag megtekintheted az összes előadást.

 • Sőt térítésmentesen részt vehetsz a minden évben megrendezett „Vezetői értekezlet Konferencián” az egész csapatoddal!

A webinár adások általános szabályai

Ezek a szabályok azt a célt szolgálják, hogy az adásokon elhangzottakat minél nagyobb mértékben tudd használni a gyakorlatban. A tudás megszerzése a Te érdeked. Ha már áldozol rá időt és energiát, akkor úgy sajátítsd el az anyagot, hogy azzal sikeresebb és eredményesebb legyél.
Van egy fontos elv, amit követek és elvárom, hogy Te is kövesd:

„Minden tudás annyit ér, amennyit abból alkalmazni lehet a gyakorlatban”

A tudás és a megértés nem ugyanaz. Ha megérted, el tudod magyarázni. Ha tudod, akkor meg tudod mutatni, tudod csinálni.

Hogy ez igazolva legyen, azt kérem, hogy ha az adások alatt bármi elhangzik, az alábbi három kérdésre meg kell tudnod adni a választ:

 1. Értem a szavakat?

 2. Értem fogalmilag az elhangzottakat?

 3. Tudom, hogy hol és hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban?

Ha ezekre a kérdésekre megvan a három IGEN válaszod, akkor az elhangzottakat biztosan sikeresen tudod majd alkalmazni a gyakorlatban.
Ha bármelyikre nincs meg a jó válaszod, az adást követően írd meg e-mailben, vagy a Fórumon, és segítek, hogy teljes megértésed legyen.

Általános szabályok:

 1. Érkezz időben, mert lemaradsz fontos dolgokról. A kezdés előtt 10 perccel már beléphetsz a szobába.

 2. Készülj elő. Legyen mindig előtted toll (tartaléktoll is), papír (jegyzetfüzet), hogy tudj jegyzetelni.

 3. Minden olyan fontos dolgot írj le, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy tudod hasznosítani. Fontos fogalmakat, módszereket jegyzetelj le tőmondatokban. Majd az adást követően kibővítheted, saját stílusodra formálhatod az anyagot.

 4. A telefonodat kapcsol ki, vagy add át olyan munkatársadnak, aki az adás alatt kezeli.

 5. Ha nem értesz egy szót, vagy fogalmat, adás után azonnal írd meg, és e-mailben elküldöm a meghatározást.

 6. Lehet, hogy néhány dolog ismerős lesz számodra, azonban biztosan el fog hangozni olyan megjegyzés, új gondolat is, amit addig nem hallottál. Kétféle módon lehet hallgatni egy előadást: vagy azt figyeled, hogy ez a te cégedre nem vonatkozik, vagy igyekszel kiszedni a lehető legtöbb értékes tudást. Lehet, hogy csak egyetlen olyan mondat hangzik majd el, ami komoly nyereséget hoz számodra, és már azért megérte, hogy részt veszel a képzésen.

 7. Ha bármilyen kérdésed megfogalmazódik a témával kapcsolatban, az adást követően küldd el, és a következő héten megválaszolom.

 8. Ha többen vagytok vezetők és értékesítők, akkor az adást követően szánjatok rá 15-20 percet, hogy az elhangzottakat azonnal adaptáljátok, illesszétek be a saját környezetetekre.

 9. Törekedj azonnal használni a tanultakat. Van egy heted arra, hogy élesben kipróbáld. Ha halogatod az alkalmazást, minden nap távolabbra kerülsz attól, hogy kipróbáld, és meggyőződj arról, hogy működik vagy sem.

 10. Csak annyit fogsz kiszedni az elhangzottakból, amennyit beleteszel. Ha folyamatosan figyelsz, nyitott vagy és hajlandó a tanulásra, nem marad el a siker.

Kérlek, tartsd be ezeket a szabályokat, és tapasztalni fogod, hogy minden egyes adást követően egy kicsit több leszel, egy kicsit közelebb kerülsz ahhoz, hogy profi legyél vezetőként vagy értékesítőként a saját területeden.

Mi történik, ha valamilyen ok miatt nem tudsz ott lenni a heti értekezleten?

Ha ezt előre vagy akár utólag jelzed írásban, el fogom küldeni az aktuális heti felvételt egyszeri megtekintésre. Így tudod pótolni az elmaradást. Mivel mindig előre tudod az értekezletek pontos időpontját, igyekezz időt szakítani rá.

Mi a garancia?

Ha a demó videók után is kételkednél az értekezlet hatékonyságában, akkor…

 • “Beülhetsz” 4 heti adásra. Ott pontosan látni fogod, hogy milyen megoldásokkal, technikákkal hozzuk ki a maximumot egy-egy vállalkozásból.

 • Ha az első vagy a második hét után úgy ítéled meg, hogy az értekezletek számodra nem nyújtanak eleget, visszafizetjük a teljes havi díjadat.

 • De akkor sem veszíthetsz semmit, ha az éves előfizetésünket választva lépsz be a programba. Hiszen bármikor kiszállhatsz, én pedig visszaadom a program hátralévő idejével arányos előfizetésedet.

 

GYIK: GYIK

A GYIK-ben nincs bejegyzés.