411201317359864700x100.gif

Dolgoznál velem?

Veled, vagy nélküled, a siker garantált!

 

Munka velem

Örülök, hogy érdeklődést mutatsz, hogy velem dolgozz. Szeretnék egy-két dolgot tisztázni, mielőtt felveszed velem a kapcsolatot.

Feltételezem, ha ezen az oldalon jársz, akkor keresel valamit. MLM-el kapcsolatos információt, tudást, gondolatokat, vagy éppen egy üzletet, amibe belevághatsz, egy szponzort, aki segít neked. Ha az utóbbi érvényes rád, csak akkor olvass tovább!

Nagyon sokan kezdtek már bele MLM üzlet építésébe. Pontosabban azt gondolták, hogy belekezdtek, közben pedig csak becsatlakoztak. Hogy mi a különbség a kettő között? Elárulom. Az üzletépítés elkezdése nem a ‘csatlakozom’ gomb megnyomásával kezdődik. Sokan azt hiszik, hogy ezzel elkezdték az MLM üzletetet, majd meghívnak 5 jelöltet, aztán amikor ez az 5 ember nemet mondott, csalódottan befejezik a tevékenységüket. Ja! És odáig merészkednek, hogy áthárítják a felelősséget az MLM-re. Könyörgöm! A munka itt kezdődik! Az első igazán megerőltető feladat az az első ‘nem’-eken való túljutás. Te sem gondolod komolyan, hogy valóban erős volt az elhatározásod, amikor 5 (sokszor még ennél kevesebb) elutasítás után abbahagyod azt, amit valójában még el sem kezdtél?

Nem szerencselovagokat keresek. Ez nem lottó. Szisztematikus, kitartó munkát igényel. Áldozati mentalitású munkatárs jelöltek kíméljenek! Az, hogy MLM üzletet építünk, az az utunk kikövezése a pénzügyi szabadság felé, és az én időm drága. Ne haragudj, de nagyon sokszor pórul jártam már. Az MLM pozitív gondolkodású, saját sorsukért maximálisan felelősséget vállaló embereknek való. Hidd el, mindenki hibázik. Többször volt, hogy valami nem sikerült nekem sem. Egy biztos: hittem az MLM-ben és soha nem kerestem kibúvókat azáltal, hogy másokat hibáztassak a sikertelenségemért. Olyan munkatárs jelöltek jelentkezését várom, akik SOHA nem mondják azt, hogy “én ezt nem tudom megcsinálni!”. TANULNI tudó és akaró vagy? Vállalkozói mentalitás elengedhetetlen.

broadcast-miting.webnode.hu/baby-boomer-ratko-generacio/

Tehát:

  • Késznek kell lenned arra, hogy heti 10 órát befektess az üzletépítésbe. Első hónapokban még többet is.

  • Legyél tanítható.
  • Legyél etikus, becsületes.
  • Lelkes.
  • Pozitív hozzáállású.
  • Elkötelezettnek kell lenned a saját sikered mellett!

Ha  fenti feltételeknek maximálisan megfelelsz, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot:

 

A megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvények szellemében kezelem, másnak át nem adom, kérésre azonnal törlöm, ill. az vmail oldal alján az "unsubscribe" linkre kattintva bármikor le is lehet iratkozni. Alkalmasint üzeteket küldök változással, önfejlesztéssel kapcsolatban.